El CFC presenta l’Escola de Tecnificació

Nova etapa en el futbol base del Club de Futbol Calella. En un acte públic al que hi van assistir més de dues-centes persones, el president de l'entitat, Ramón Coll, i l'empresari Albert Segarra, van presentar l'Escola de Futbol que es posarà en marxa a finals d'agost coincidint amb la pretemporada.

El propietari de l'empresa Suris, Albert Segarra, serà el màxim responsable d'aquesta escola cridada a ser "una de les millors de tot Catalunya i al mateix nivell que les escoles de tecnificació dels grans clubs". Segarra -que passarà a ocupar un lloc dins la junta directiva del Club de Futbol Calella- va assegurar que l'Escola estarà oberta a tothom i, en declaracions a Ràdio Calella Televisió, va dir que es crearan dues línies, en cas de ser necessari.

[@more@]

L'Escola de Tecnificacó del Club de Futbol Calella començarà la seva estructura en els equips de babys i acabarà en juvenils. L'Escola facilitarà a tots els jugadors una equipació totalment renovada i que inclou un nou logotip renovat i modern que utilitza alguns els elements de l'escut de Calella: una llopa, estrelles i una pilota de futbol. Segons el màxim responsable de l'Escola, Albert Segarra, a les categories superiors, a més, se'ls rentarà la roba i se'ls deixarà preparada per a cada partit.

ENTRENAR I JUGAR FORA DE CALELLA

La falta d'unes instal·lacions de joc òptimes, a criteri de Segarra, farà que els equips més grans de l'Escola de Futbol del CFC es desplacin a una altre població per a entrenar i jugar. En els últimes mesos, representants del club s'han entrevistat amb diversos dirigents polítics per accelerar el procés de substitució de la gespa natural del camp de La Muntanyeta per gespa artificial -una decisió que, en cas de fructificar, toparia frontalment amb els interessos dels responsables del Club Atletisme Calella-.

En tot cas, l'Escola de Futbol es faria càrrec de les despeses de desplaçament dels jugadors a unes instal·lacions que Segarra no va voler desvetllar. Tot apunta, però, que es tracta d'una zona esportiva que hi ha a cavall entre Tordera i Blanes.

 

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.