Espectacle d’handbol platja a Calella

S'ultimen els preparatius perquè Calella aculli, un any més, una de les proves del Tour Balonmano Playa 2MIL7. La platja de Garbí s'està transformant en una gran pista de joc de cara a la celebració del III Òpen d'Handbol Platja "Trofeu Ciutat de Calella". La prova, que es disputarà al llarg de dissabte i diumenge, comptarà amb la participació de 24 equips masculins i 10 femenins provinents d'arreu del territori espanyol. L'organització ha previst per dissabte a la nit, i a banda de la competició, un gran sopar per als participants que es desenvoluparà a la platja.

 

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Espectacle d’handbol platja a la platja de Garbí

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.