Encara sobre la TDT de l’Alt Maresme

Informació publicada a El Punt

Calella manté que el projecte de canal de TDT de l'Alt Maresme és «ben viu» «L'Alt Maresme ha de tenir un canal públic de TDT propi i l'ha de tenir amb la màxima participació dels municipis que en formen part». El president del consorci del segon canal públic de la Televisió Digital Terrestre (TDT) del Maresme i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), va desmentir ahir que l'ens hagi renunciat a tirar endavant el nou mitjà. «La situació no és l'esperada i sense la col·laboració de poblacions com ara Pineda o Malgrat no és possible el canal tal com està plantejat, però això no vol dir en cap cas que hi renunciem», destaca Juhé. En aquest sentit, l'alcalde assegura que en les properes setmanes «es farà un darrer esforç» per implicar els ajuntaments que fins ara han rebutjat al projecte. «Fins a cert punt és normal, perquè no tenen tradició de posar diners en una televisió pròpia», diu, i hi afegeix que en cas que aquesta via fracassi «n'hi ha d'altres». Josep Maria Juhé admet que hi ha la possibilitat que l'Alt Maresme s'afegeixi al canal públic Maresme Digital –l'únic que funciona i que gestionen els pobles del centre i sud de la comarca. «És una opció que ha estat des del primer moment, però treballem i treballarem per trobar una solució més beneficiosa per a la nostra zona i que implica garantir el protagonisme, la presència i la gestió del mitjà per l'Alt Maresme», assenyala Josep Maria Juhé.[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.