Mirambell: podi i Mundial

Confirmada la seva participació a la Copa del Món d'Skeleton a Saint Moritz, Ander Mirambell (Club Atletisme Calella) s'està recuperant-se de forma espectacular de la lesió que va patir en una de les proves de la Copa d'Europa. Acaba d'aconseguir el primer podi de la història de l'skeleton espanyol: medalla de bronze al Gran Premi Ciutat d'Innsbruck (Àustria). Una gran fita tenint en compte que va remuntar dues posicions només en la primera baixada.

"Hauria firmat un podi fa un mes quan estava a l'hospital després d'operar-me del trencament de clavícula. Em sento orgullós. Del forat d'una lesió a les altures del podi. Del dolor d'una operació a la satisfacció d'una gran recuperació. De la solitud de la rehabilitació a la felicitació pel treball ben fet", ha declarat Mirambell a EUROPA PRESS.

Podeu seguir-lo a través dels posts que deixa a la seva pàgina web personal.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Mirambell: podi i Mundial

  1. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.