Les platges de Calella repeteixen bandera blava

La platja de Garbí i la platja Gran de Calella han estat guardonades amb la bandera blava que concedeix la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE). Es tracta d'una ecoetiqueta que garanteix el compliment d'uns mínims requisits mediambientals, l'existència d'uns serveis sanitaris adequats, així com serveis de salvament, socorrisme i primers auxilis. Les banderes blaves es concedeixen de forma anual amb l'objectiu d'assegurar el compliment continuat dels seus criteris.

[@more@]

Catalunya serà un estiu més la comunitat autònoma on onejaran més banderes blaves, un total de 90. Aquest distintiu de qualitat acredita la sostenibilitat, accessibilitat i qualitat del litoral. Calella ha pogut renovar les banderes blaves de la platja de Garbí i la platja Gran.

Les banderes blaves es podran veure al llarg del litoral maresmenc. També onejaran a Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Malgrat de Mar i Pineda de Mar. El llistat complet de platges guardonades amb bandera blava es pot consultar a la pàgina web del programa Blue Flag.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Les platges de Calella repeteixen bandera blava

  1. MBT shoes diu:

    Catalunya serà un estiu més la comunitat autònoma on onejaran més banderes blaves, un total de 90. Aquest distintiu de qualitat acredita la sostenibilitat, accessibilitat i qualitat del litoral. Calella ha pogut renovar les banderes blaves de la platja de Garbí i la platja Gran.

  2. La nit anterior, es remulla el blat de moro escairat i, també, unes quantes mongetes seques. L’endemà, a primera hora, (cal que bulli 5 o 6 hores, per estovar-lo), s’esbandeix el bat de moro i es posa a bullir junt amb la careta, el peu i la cua de porc, un tallet de sagí, un tros d’os de pernil i un bon tros de gallina. Quan faci unes tres hores que cou, es retira el tall de l’olla i s’hi posen les mongetes. Mitja hora abans d’acabar, es rectifica de sal i s’hi torna a tirar el tall. Llavors, es remullen els camagrocs.

Els comentaris estan tancats.