Moregó, campió del Top Estatal de Joves

 

El jugador de l'Immobiliària Palet Calella, Joan Moregó, es confirma com el millor jugador juvenil de tennis taula del moment en proclamar-se campió del Top Estatal de Joves "Trofeu Fusteria Villegas" disputat aquest cap de setmana a Calella, per davant de Ferran Brugada. L'actuació dels jugadors del Club Tennis Taula Calella la va arrodonir Enrique Ruiz, tercer en categoria benjamí. 

[@more@]

El Pavelló Municipal d'Esports de Calella va acollir, aquest cap de setmana, la celeració del Top Estatal de Joves "Trofeu Fusteria Villegas" que aplega els millors jugadors estatals de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i sots-21. Hi van prendre part 15 jugadors del Club Tennis Taula Calella:

Sots-21: Vanesa Luño i Marc Serra

Juvenil: Clàudia Cejas, Joan Moregó i Marc Caymel

Infantil: Helena Torne, Marta de la Vega, Alberto Luño i Guillem Solà

Aleví: Júlia Puig, Adrià Mallorquí i Lluís Tió

Benjamí: Laura Rodríguez, Enrique Ruiz i Ady Frey

A banda de Joan Moregó, campió del Top Estatal en categoria juvenil, també va pujar al podi el benjamí Enrique Ruiz, tercer classificat. Es van quedar a un pas de les semifinals Helena Torné (5a), Marta de la Vega (8a) i Alberto Luño (7è). Clàudia Cejas, en juvenil, va ser cinquena després d'una actuació irregular.

A destacar també la bona posició dels benjamins Laura Rodríguez (8a) i Andy Frey (8a); dels alevins Júlia Puig (9a) i Adrià Mallorquí (11è); i del sots-1 Marc Serra (11è).

 

Reportatge fotogràfic d'Alfred Lieury. Per veure més fotografies del Top, cliqueu aquí.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.