Calella acull un seminari sobre qualitat firal organitzat per la Federació de Fires de Catalunya

Normativa i qualitat firal. Aquests van ser els eixos de la reunió que va celebrar a Calella la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb la col·laboració de la Fira de Calella i l'Alt Maresme i amb el suport de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.[@more@]

Calella va acollir un dels seminaris i cursos de formació que la Federació de Fires de Catalunya celebra periòdicament per als professionals del món firal. Són un punt de trobada on es poden compartir experiència i desenvolupar noves estratègies d'organització.

El seminari que es va celebrar el passat 22 de maig es va estructurar en dues parts. D'una banda, una conferència sobre normatives firals a càrrec de l'advocat Fernando García-Coca. La segona part es va destinar a parlar sobre la gestió de qualitat en l'entorn firal.

Durant el seminari, la Fira de Calella i l'Alt Maresme es va presentar com un model firal de referència a Catalunya ja que es tracta de l'única mostra que disposa del segell de qualitat ISO 9001:2001.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.