La Penya Solera Barcelonista de Calella premia Bojan Krkic

El davanter d'or de la pedrera del FC Barcelona, Bojan Krkic, va ser distingit amb el VI Trofeu Mario Munt que atorga la Penya Solera Barcelonista de Calella al jugador més rellevant i amb més projecció de la temporada 2006-2007. El premi el va lliurar la vídua del fundador de la penya, Mercè Viadé. El jugador de Linyola no va poder assistir al sopar per decisió del club. Malgrat tot, els seus pares que van recollir el guardó en el seu nom van prometre tornar a Calella l'estiu que ve.

[@more@]

La Junta Directiva de la Penya Solera Barcelonista de Calella va acordar, després d'una renyida votació, concedir el VI Trofeu Mario Munt al jugador del filial del FC Barcelona, Bojan Krkic. Amb només 17 anys, el davanter blaugrana es perfila com un dels dos jugadors de la pedrera que pujaran al primer equip segons va donar a entendre dimecres el president Joan Laporta durant el sopar anual que celebren els equips filials del Barça.

Krkic és jugador del FC Barcelona des de 2006 i va debutar amb el primer equip el 24 d'abril de 2007 en un amitós contra l'Al-Ahly. En el partit, el davanter nascut a Linyola va marcar el segon gol dels blaugranes.

Abans de Krkic, altres jugadors guardonats amb el Trofeu Mario Munt han estat Andrés Iniesta, Rodri o Jorquera.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: La Penya Solera Barcelonista de Calella premia Bojan Krkic

  1. l’estabilitat, la pau, la democratització i el progrés econòmic que comporta el procés d’integració europea i apunta a les aportacions que Catalunya pot fer en aquest progrés. Per aquest motiu, Royo advoca per un enfortiment de l’europeisme en el discurs catalanista evitant atribuir a Europa les conseqüències del desencaix de Catalunya a l’Estat espanyol.

  2. woow! Très intéressant post j’aime bien votre site maintenir les postes de grande

Els comentaris estan tancats.