El Termotur Calella renuncia jugar a Súper per “motius econòmics”

"El pressupost del Club Tennis Taula Calella per a la propera temporada ha disminuït a causa de la baixa d'algun espònsor", ha afirmat Quim Mallorquí, director tècnic del club.  La impossibilitat, doncs, de garantir un pressupost mínim ha estat el principal motiu pel qual l'entitat ha decidit que el Termotur es mantingui a Divisió d'Honor Masculina malgrat haver aconseguit plaça per Superdivisió Masculina. Aquesta decisió -que ningú amaga que no ha estat fàcil- afecta directament a la configuració del primer equip del CTTC. De fet, el club ha confirmat la no-renovació del xinès Zhang Jia i la marxa de Carles Font a l'Oviedo després de més de dues dècades vestint la samarreta del Calella.

[@more@]

Després d'unes quantes setmanes meditant la decisió, el Club Tennis Taula Calella ha decidit que el Termotur no pugi de categoria tot i haver aconseguit una plaça de Superdivisió Masculina. L'entitat ha manifestat, a través d'un comunicat, que la pèrdua d'ingressos per la baixa d'algun dels seus espòsors fa pràcticament inviable fer front a l'ascens. També han tingut un pes important els aspectes esportius ja que, el club considera que "seria molt difícil mantenir la categoria amb els jugadors que formen part del club" i, en tot cas, no està al seu abans entrar en una dinàmica de fitxar "estrelles".

La continuitat a Divisió d'Honor Masculina no significa, així mateix, una continuitat dels jugadors que van aconseguir l'ascens. Tot al contrari, a hores d'ara ja hi ha dues baixes confirmades. Carles Font, un dels jugadors històrics del club, ha optat per fitxar per l'Oviedo -també de Divisió d'Honor Masculina- mentre que no s'ha renovat al xinès Zhang Jia. Així doncs, els palistes que formaran part de l'equip calellenc la temporada vinent seran Joan Moregó, Aitor Puig i Eduard Maiorov.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.