Candini agreix les disculpes de l’autor d’uns cartells “calumniosos” que es van difondre en la recta final de la campanya electoral

"Ja sé que el mal ja està fet però aquest escrit és el mínim que puc fer per restablir la seva credibilitat". Aquest és un fragment de la carta que ha escrit l'autor d'uns cartells en què s'atemptava contra l'honor de la candidata de CiU a les eleccions municipals. Montserrat Candini, que ha penjat aquest escrit a la seva pàgina web, agraeix les disculpes però manifesta que "no podré saber mai el mal públic que m'han fet, el que si sé és el dolor moral i personal que li han fet a la meva família".

[@more@]

Aquest és el text íntegre de l'escrit que es pot consultar a la pàgina web de la regidora de CiU, Montserrat Candini:

Ja és massa tard per penedir-me d’haver penjat aquells estúpids cartells que parlaven malament de la Montserrat Candini. L'únic que puc fer ara, després d’haver-me disculpat personalment amb la Montserrat, és demanar disculpes públicament.

Havia sentit rumors sobre aquesta senyora i vaig buscar noms de casos on la gent deia que havia estat i vaig escriure i penjar aquells cartells sense veure el que en realitat estava fent. Pensava que feia una cosa ben feta però no em vaig adonar que amb aquest cartell podia ofendre-la a ella mateixa i a molta altra gent.

Ara he vist i m’he adonat del que he fet i vull demanar-li perdó públicament a ella, al seu equip i a tots els que s’hagin pogut molestar al llegir algun d’aquests cartells ja que no tinc cap tipus de prova ni cap motiu per dir aquestes coses.

Ja sé que el mal ja està fet però aquest escrit és el mínim que puc fer per restablir la seva credibilitat.

Vull donar gràcies a la Montserrat per haver-me escoltat amablement i per donar-me la oportunitat de penjar aquest escrit a la seva pagina web després del que he fet.

Aquest fet m’haurà servit de lliçó a la vida.

Atentament.

P. D. V.    14 anys

 

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.