“Nació.cat”, del periodista calellenc Saül Gordillo

Novetat literària que aborda l'obtenció del .cat i el significat que ha tingut per la comunitat catalana a Internet. El periodista calellenc, Saül Gordillo, és l'autor d'aquest llibre, el primer de la col·lecció Els llibres de l'Òmnium que l'entitat publicarà per incentivar el debat públic de les qüestions de llengua, cultura i país.

Nació.cat és "la història d'un triomf col·lectiu", segons Gordillo. Un llibre que narra els fets que van portar a aconseguir el .cat, el primer domini d'Internet que representa una comunitat lingüística. A banda d'aquesta crònica, Nació.cat també analitza el paper dels Països Catalans a la xarxa i transmet la idea que és clau apostar-hi pel futur de Catalunya com a país.

El proper 19 juliol, Nació.cat es presentarà a Calella, a les 9 del vespre al pati del Museu Arxiu Municipal "Josep Maria Codina i Vagué", en presència del seu autor i del professor de Teoria Econòmica de la UB, Ramon Tramosa, i de Vicent Partal, director de Vilaweb.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: “Nació.cat”, del periodista calellenc Saül Gordillo

  1. vilapou diu:

    Hola. Estem preparant una trobada de blocaires calellencs. Em pots donar un email teu?
    vilapou@gmail.com

Els comentaris estan tancats.