El Termotur Calella guanya la plaça de Superdivisió Masculina

El primer equip masculí del Club Tennis Taula Calella ha guanyat dos dels tres partits de la fase d'ascens a Superdivisió Masculina que s'ha disputat aquest cap de setmana a Cartagena, obtenint una plaça per jugar, la temporada vinent, a la màxima categoria del tennis taula estatal. L'equip calellenc -Carles Font, Zhang Jia, Aitor Puig i Joan Moregó- va guanyar dissabte al Collosa Valladolid Telecyl (4-1) i al Leganés (4-0), i va perdre l'enfrontament de diumenge contra l'amfitrió de la fase, el Floymape Cartagena (3-4). El Club Tennis Taula Calella haurà de confirmar, ara, si accepta que el Termotur Calella jugui a Superdivisió Masculina o renuncia a la plaça.

[@more@]Així mateix, la Reial Federació Espanyola de Tennis Taula acaba de comunicar oficialment que Calella serà la seu de la fase d'ascens a Divisió d'Honor Femenina que es disputarà el 28 i 29 d'abril. Hi participarà el segon equip femení club calellenc, el Blue Hills Calella, després d'haver aconseguit el segon lloc del seu grup a la lliga de Primera Estatal femenina.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.