L’equip absolut del CAC es classifica per la fase d’ascens a Primera

El Club Atletisme Calella ha assolit la primera posició final després de disputar les dues jornades classificatòries per la fase d'ascens a Primera. Els calellencs han estat els líders del seu grup, per davant de la Unió Atlètica Colomenca. La fase d'ascens es disputarà d'aquí a un mes, el 20 de maig.   [@more@]

L'equip absolut masculí del Club Atletisme Calella (CAC) s'ha classificat per la fase d'ascens a primera. En la primera jornada classificatòria, els calellencs es van adjudicar cinc de les deu proves que es van disputar; mentre que en la segona jornada, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Sant Celoni, el CAC va poder mantenir el primer lloc del seu grup tot i presentar-se a la cita atlètica sense ensenyar totes les cartes.

A Sant Celoni, només Albert Pujades va aconseguir una primera posició i va ser a la prova d'alçada. Aquest resultat es va completar amb quatre segones posicions:  Arnau Gonzàlez al disc, Carles Garcia en els 100 metres llisos, i l'equip de 4×100 metres llisos, i en la prova de 400 metres llisos. L'alteta calellenc Samuel Carnicero -integrant del 4×100 metres llisos- va fixar un nou rècord juvenil del club aconseguint la marca de 50''1, la que és també una de les millors marques espanyoles de la distància.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.