CiU acusa l’equip de govern d’intentar manipular Calella Televisió

CiU de Calella ha emès un comunicat en el que explica que la presència dels regidors Jaume Puig (ERC) i Josep Maria Juhé (PSC) -tots dos candidats a les eleccions municipals- al programa polític de Calella Televisió, juntament amb l'alcalde Basart, va transformar-lo en "un espai electoral, on poc es va parlar de feina quotidiana i molt de projectes de futur". La federació nacionalista ha indicat que, tal i com estableix la llei, l'empresa pública municipal Ràdio Calella Televisió havia de notificar l'emissió d'aquest programa a la Junta Electoral Provincial per tal de garantir-ne el pluralisme polític; però que això no va produir-se. "Això pot provocar sancions per part de la JEP no únicament als partits polítics que han infringit les normes electorals, en aquest cas ERC-PSC, sinó també a l'empresa", s'afegeix al comunicat. Tot i sentir-se amparada per la legislació, CiU diu haver renunciat a presentar una denúncia formal perquè no afecti a les arques municipals.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.