La Quiniela reparteix més de 257.000 euros a Calella

La Papereria Roger de Calella ha segellat una de les 11 butlletes que han aconseguit el ple al 15 en l'últim sorteig de la Quiniela. El premi ha portat a Calella més de 257.000 euros, gairebé 43 milions de pessetes. Els diners han estat molt repartits perquè ha tocat a un grup d'amics que, setmanalment, juguen a les apostes de futbol; malgrat no tractar-se de la penya que organitza directament l'establiment situat al carrer Amadeu cantonada Jovara.

El març passat, la Papereria Roger també va validar la butlleta guanyadora del ple al 15. En aquella ocasió, es van repartir 388.000 euros.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.