Candini viatja a Brussel·les per conèixer l’estratègia que haurà d’adoptar Calella per acollir-se als fons europeus

L'alcaldable de CiU a l'Ajuntament de Calella, Montserrat Candini, va entrevistar-se amb l'eurodiputat Ignasi Guardans i el representant de la Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea, Jordi Torrabella, per informar-se dels canvis previstos en els fons estructurals per al període 2007-2013; una font de finançament important per als municipis.

[@more@]

La candidata de CiU a l'Ajuntament de Calella, després d'una visita a Brussel·les, ha alertat de la possible pèrdua de finançament europeu que poden tenir els municipis arran dels canvis previstos per als fons estructurals. "Els ajuntaments rebran un 40% menys de recursos d'aquests fons", ha sentenciat Montserrat Candini.

L'alcaldable de CiU ha indicat que caldrà tenir enllestits el més aviat possible projectes com la Riera Capaspre o el Far de Calella per tal que es puguin acollir a les possibilitats de finançament que ofereix Europa; tenint en compte que al mes de juny s'iniciarà a Catalunya el procés d'aprovació de les línies d'actuació bàsiques.

Candini ha insistit en “la necessitat de poder treure màxim rendiment a totes les possibilitats que des de les diferents administracions públiques ofereixen als ajuntaments per a la transformació i millora dels municipis".

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.