A per la Súper!

El Termotur Calella s'assegura una plaça per jugar la fase d'ascens a Superdivisió Masculina quan falta una jornada per donar per tancada la lliga de Divisió d'Honor. Els calellencs -Carles Font, Joan Moregó i Zhang Jia- han aprofitat la segona oportunitat que han tingut per classificar-se matemàticament al guanyar el Club de Mar per 4 a 2.

[@more@]

A la segona va la vençuda. El Termotur (CTTC) jugarà la fase d'ascens a Superdivisió després de vèncer al Club de Mar aquest cap de setmana en un partit disputat a les instal·lacions del club calellenc. L'equip local -integrat pels jugadors Carles Font, Joan Moregó i Zhang Jia- es van refer de la derrota encaixada a la primera volta, aconseguitn una victòria importantíssima en les aspiracions a jugar, la temporada vinent, a la màxima categoria del tennis taula estatal.

Els calellencs tenen encara un doble desplaçament a Irún i a Saragossa, on la primera plaça de grup està en joc.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.