La jornada

FUTBOL. Calella 0 – Ripollet 2

BÀSQUET. Onyar 89 – CB Calella Termotur 82

[@more@]

FUTBOL PRIMERA REGIONAL Molest

Calella 0 – Ripollet 2. Segona derrota dels calellencs en el moment més inoportú. Si bé podia entrar dins els plans perdre davant el líder -com així ha sigut-, la derrota d'aquest cap de setmana ha arribat quan el Calella estava més necessitat d'una victòria per tal de reenganxar-se al grup d'equips capdavanters de la classificació de primera regional. El resulat de 0 gols a 2 en contra, enfonsa als calellencs fins la vuitena posició de la taula, sumant 42 punts. El proper rival de l'equip que entrena Miquel Estela serà el novè classificat: el Singuerlín (39 punts).

BÀSQUET PRIMERA CATALANA Molest

Onyar 89 – CB Calella Termotur 82. L'Onyar continua sent un os dur de rossegar. Tot i la superioritat teòrica del Calella Termotur a la classificació, els de Mauro Valenciano van perdre de 7 punts (89 a 82) a pista gironina. Una derrota que passa factura a la classificació de primera catalana: els calellencs han baixat fins a la sisena posició de la taula amb un balanç de 14 victòries i 10 derrotes en el que portem de temporada. El CB Blanes continua liderant la taula malgrat haver perdut per la mínima a pista de la UE Mataró B. En la vint-i-cinquena jornada de lliga, el CB Calella Termotur s'enfrontarà al Montgat, un rival directe.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.