Lorena Sànchez, una cara nova a la llista electoral de CiU

La dissenyadora gràfica Lorena Sànchez és l'última en incorporar-se a la llista electoral de Convergència i Unió a Calella que encapçala Montserrat Candini. Amb ella, ja són tres els independents que formen part del projecte polític dels covergents calellencs. Sànchez serà la responsable de desenvolupar les polítiques d'habitatge i joventut si CiU governa després de les elecions del mes de maig.

[@more@]

Convergència i Unió continua avançant els integrants de la seva llista electoral. Primer va donar el nom del director hoteler Xavier Pedemonte (independent) com a número dos del projecte polític convergent. El va seguir Sònia Hernàndez, directora de càmping (independent) i, després, el tenor i director del Cor Harmonia Calellenc, Albert Deprius. L'alcaldable de CiU a Calella, Montserrat Candini, acaba de presentar un nova incorporació a la llista. És Lorena Hernàndez (independent), dissenyadora gràfica de 34 anys que s'encarregaria de desenvolupar les polítiques d'habitatge i joventut.

PLA DE XOC PER L'HABITATGE JOVE. Aprofitant la presentació oficial de Lorena Sànchez, Candini ha donat a conèixer els continguts d'un Pla de Xoc per resoldre la "situació d'emergència social" que hi ha en aquest àmbit. La candidatura de CiU proposa la construcció de 200 habitatges socials en diverses modalitats "especialment per a joves -de 18 anys a 30 anys- i fora de les dinàmiques del mercat", ha anunciat l'alcaldable Montserrat Candini. La seva proposta preveu que dels 200 nous habitatges, 64 s'ofertaran en règim de lloguer i per un període limitat, d'entre cinc i set anys. Segons ha especificar Candini, el sòl per edificar s'aconseguiria a través d'una modificació del Pla General d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) i el finançament necessari s'obtindria a través de fundacions solidàries.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.