Candini preparada per agafar el pont aeri

El president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas, va anunciar ahir en roda de premsa els noms de les persones que integren la llista per les eleccions generals del 9-M. La portaveu de CiU a Calella, Montserrat Candini, serà la primera dona en encapçalar la llista al Senat per la circumscripció de Barcelona.

Candini és membre de l'òrgan de direcció de Convergència Democràtica de Catalunya i és la portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a Calella. Forma part del govern del Consell Comarcal del Maresme, on desenvolupa les funcions de consellera delegada de Serveis a les Persones.

[@more@]

Artur Mas ha assegurat que CiU ha definit una llista de gent preparada i que anirà "a per totes" per defensar Catalunya. Segons Mas, en aquestes eleccions CiU "jugarà amb les milors cartes possibles".

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.