De moment, la senyera es queda i ERC contenta

L'alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), no ha fet retirar la senyera un cop finalitzades les festes nadalenques. Els dos socis de govern -PSC i ERC- havien acordat que no onegés cap bandera al balcó de l'Ajuntament excepte en dates assenyalades cedint, doncs, a les seves pretensions reals: el PSC vol l'espanyola al costat de la senyera i els republicans no ho accepten. Així doncs, la situació actual satisfà als republicans calellencs malgrat que el seu portaveu municipal, Jaume Puig, ha reconegut a Ràdio Calella que respectarien que l'alcalde donés compliment al pacte i ordenés la retirada de la senyera.

 (Foto: El Punt)

L'alcalde Juhé va explicar que s'havia plantejat la col.locació de la bandera espanyola després de rebre instàncies exigint-ho i per no ferir les diferents sensibilitats existents al municipi. Des de l'oposició, CiU revelar que cap de les persones que havia fet aquesta petició era resident a Calella.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.