Torna el CalellaFest

L'esport i les nits de festa són els reclams amb els quals l'organització del Calella Fest atrau a centenars de joves britànics que, des de diumenge, s'allotgen a Calella. L'any passat, els participants d'aquesta trobada -organitzada per l'operadora turística TeamLink- van causar nombrosos aldarulls que van acabar amb la protesta dels veïns de l'anomenada zona hotelera a la sala de plens de l'Ajuntament de Calella.

[@more@]

"El més gran i millor festival poliesportiu per estudiants universitaris anglesos". Així es presenta l'edició d'aquest 2007 del Calella Fest, una trobada que es va celebrar per primer cop ara fa sis anys i que combina la pràctica esportiva amb l'oci nocturn. L'abril de 2006, els aldarulls que van protagonitzar aquests joves anglesos i que van ser captats per les càmeres de Calella Televisió van provocar la indignació dels veïns del carrer Riera que, aprofitant que s'havia de celebrar un ple, van exposar les seves queixes a la sala de plens de l'Ajuntament de Calella. Arran d'aquests fets, es va començar a gestar la creació d'una plataforma cívica contra els sorolls.

Fa dues setmanes, la Junta Local de Seguretat de Calella va pactar el dispositiu policial per la Setmana Santa. L'alcalde, Josep Basart, va anunciar un reforç de Mossos d'Esquadra i més presència policial a les zones d'oci nocturn.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.