Jaume Puig: “ERC té la candidatura més útil per Calella”

Esquerra Republicana de Catalunya de Calella ha presentat oficialment el seu candidat a les eleccions municipals del mes de maig. Jaume Puig torna al capdavant de la llista dels republicans perquè "l'Ajuntament continui amb un bon estat econòmic i per tirar endavant un projecte polític seriós i compromès amb el ciutadà". Puig es va presentar al Teatre Orfeó Calellenc recolzat pel secretari general d'ERC i conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós.

[@more@]

El president de la secció local d'ERC i alcalde de Calella, Josep Basart, va ser l'encarregat d'obrir l'acte de presentació del candidat republicà a les properes eleccions municipals. Basart es va dirigir als assistents per demanar-los que "confiïn en Jaume Puig, una persona preparada i amb il·lusió que s'estima Calella des del cor", va dir.

En el seu discurs, Jaume Puig -que actualment és regidor d'Hisenda, Règim Intern i Esports a l'Ajuntament de Calella- va mostrar-se orgullós d'afrontar el repte d'encapçalar la llista d'ERC als comicis del mes de maig. "Volem solucionar els problemes i atendre les necessitats dels ciutadans i prendre decisions amb consens perquè Calella continui millorant progressivament", va anunciar Puig. A prop teu és el lema de campanya que utilitzaran els republicans i és que, de fet, l'arrelament a la ciutat i la proximitat amb els calellencs i l'activitat local van ser dos arguments sobre els quals l'alcaldable d'ERC va inisitir en el seu parlament.

Va cloure l'acte el secretari general d'ERC i conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joan Puigcercós, qui va elogiar la gestió econòmica que s'ha fet a Calella en els darrers anys. Puigcercós va dirigir part del seu discurs a defensar la necessitat que Catalunya aconsegueixi la independència per millorar la qualitat de vida dels catalans.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.