Espectacular!

Blue Hills Calella 4 – Fotoprix Vic 3

 

El Blue Hills Calella ha trencat les estadístiques. Si feia tres anys que l'equip calellenc no havia pogut imposar-se al Fotoprix jugant a les instal·lacions del CTTC, dissabte les jugadores Svetlana Maiorova, Dong Qia i Jèssica Hernández van sorprendre en un partit farcit d'emoció, tensió i espectacle.

[@more@]

BLUE HILLS CALELLA 4 FOTOPRIX – VIC T.T. 3 L – V
JESSICA HERNANDEZ TINGTING WANG 0 – 3
QIAN DONG CARLA NOWEN 3 – 0
SVETLANA MAYOROVA SARA RAMIREZ 3 – 0
SVETLANA MAYOROVA TINGTING WANG DB
QIAN DONG SARA RAMIREZ 3 – 0
QIAN DONG TINGTING WANG 1 – 3
JESSICA HERNANDEZ SARA RAMIREZ 0 – 3
SVETLANA MAYOROVA CARLA NOWEN 3 – 2

Amb la victòria en aquesta última jornada de la lliga Enebé de Superdivisió, el Blue Hills ha guanyat als equips més potents de la classificació: el Vic, en dues ocasions (3-4 i 4-3); i el Mataró Quadis (4-3). L'equip calellenc ha passat a ocupar la cinquena posició de la lliga amb 12 punts.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Espectacular!

  1. Content del teu retorn!. Pots posar la data a cada post? o no és possible?. Salut!.

Els comentaris estan tancats.

ESPECTACULAR!

Blue Hills Calella 4 – Fotoprix Vic 3El Blue Hills Calella ha trencat les estadístiques. Si feia tres anys que l'equip calellenc no havia pogut imposar-se al Fotoprix jugant a les instal·lacions del CTTC, dissabte les jugadores Svetlana Maiorova, Dong Qia i Jèssica Hernández van sorprendre amb un partit farcit d'emoció, tensió i espectacle.

BLUE HILLS CALELLA 4 FOTOPRIX – VIC T.T. 3 L – V
JESSICA HERNANDEZ TINGTING WANG 0 – 3
QIAN DONG CARLA NOWEN 3 – 0
SVETLANA MAYOROVA SARA RAMIREZ 3 – 0
SVETLANA MAYOROVA TINGTING WANG DB
QIAN DONG SARA RAMIREZ 3 – 0
QIAN DONG TINGTING WANG 1 – 3
JESSICA HERNANDEZ SARA RAMIREZ 0 – 3
SVETLANA MAYOROVA CARLA NOWEN 3 – 2

[@more@]Amb la victòria en aquesta última jornada de la lliga Enebé de Superdivisió, el Blue Hills ha guanyat als equips més potents de la classificació: el Vic, en dues ocasions (3-4 i 4-3); i el Mataró Quadis (4-3). L'equip calellenc ha passat a ocupar la cinquena posició de la lliga amb 12 punts.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.