L’exacalde demana als partits polítics que deixin de discutir per les banderes

Josep Basart (ERC) opina sobre l'actualitat local a través del seu bloc. L'última entrada fa referència a les darreres reflexions sobre els símbols que han de penjar del balcó de l'Ajuntament. Una polèmica que sembla ara tancada ja que l'alcalde Juhé ha admès que va cometre un "error" i confirma que no tornarà a treure la senyera. L'exalcalde per ERC acusa al grup municipal de CiU de dedicar massa esforços a debtre sobre ideologia i "desentendre's dels temes que veritablement preocupen als ciutadans". En tot cas, i sobre la qüestió de les banderes, Basart aposta per mantenir la senyera com a única bandera a la balconada de l'edifici consistorial.

"Per què se'ns obliga a penjar l'espanyola als balcons des ajuntaments mentre que als cuartels de la guardia civil mai ha onejat la catalana?", es pregunta Basart.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.