Albert Itchart, pre-seleccionat per l’Europeu d’handbol platja

El jugador calellenc de l'equip B del FC Barcelona Cifec, Albert Itchart, ha estat cridat per la selecció espanyola d'handbol Platja per incorporar-se a la concentració que farà el combinat estatal a Alcalá de Henares entre el 21 i el 24 de juny. A partir d'aquesta estada, el seleccionador espanyol, Fernando Posada, comunicarà la llista de deu jugadors que formaran part de l'equip que disputarà el Campionat d'Europa d'Handbol Platja, a Itàlia.

[@more@]

El seleccionador espanyol d'handbol platja ha donat a conèixer la llista de 14 jugadors convocats per la concentració que farà la Federació Espanyola de cara a la preparació de l'Europeu del proper mes de juliol. Entre les novetats de la llista, el jugador del Barça B Albert Itchart. Una convocatòria que, als principals fòrums de l'handbol platja, s'indica que és un "reconeixement al joc que va desenvolupar la temporada passada" al torneigs inclosos al Tour Balonmano Playa. Un d'ells es va disputar a la platja de Garbí de Calella i, aquest any, repeteix. Serà el III Open d'Handbol Platja "Trofeu Ciutat de Calella" que, per cert, organitzen Albert Itchart i Dani Romero, el capità de la Unió Esportiva Handbol Calella Instal·laciones Andrés.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.