Ramon Coll, president per un any més

L'actual president del Club de Futbol Calella, Ramon Coll, no plegarà. Ho va anunciar dilluns al programa La Banqueta de Salvador Itchart després d'unes setmanes incertes respecte el futur d'aquest club calellenc que aquest any celebra el seu 90è aniversari. Coll ha pres aquesta decisió -segons va dir- perquè es pugui dur a terme el projecte d'escola de futbol que l'empresari Albert Segarra ha plantejat a l'actual junta directiva.[@more@]

De menys a més i, finalment, el 100%. Aquest és el camí que ha seguit Ramón Coll a l'hora de plantejar-se la possibilitat de presentar-se, de nou, a la presidència del Club de Futbol Calella. Coll va dir dilluns als micròfons de La Banqueta de Ràdio Calella que no plega, que serà un any més, tan sols, el màxim responsable del club. Al finalitzar la temporada 2007-2008 serà quan es produeixi el relleu.

La seva continuitat era la condició més important que va posar sobre la taula Albert Segarra per tal de dur a terme un nou projecte de futbol base que passa per crear, a Calella i vinculada al CF Calella, una de les escoles de futbol més importants del país. Condició important però no única, ja que també seria indispensable disposar de la infraestructura necessària cosa que per, Segarra, equival a un camp de futbol de gespa artificial perquè puguin entrenar-se els joves. Complir aquesta altra exigència, però, no està en mans de Ramón Coll sinó de l'Ajuntament de Calella. El proper alcalde o regidor d'Esports haurà de prendre una decisió al respecte. La solució més immediata seria substituir el camp de gespa de La Muntanyeta però aquí es toparia amb els interessos del Club Atletisme Calella. El futur del projecte "Segarra" podria coneixer's en 15 dies.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.