Atletisme de PRIMERA a Calella!

 

L'equip absolut masculí del Club Atletisme Calella va aconseguir, el passat 20 de maig, l'ascens a primera a la fase d'ascens que va disputar-se a les pistes d'atletisme de La Muntanyeta de Calella.

[@more@]

La jornada atlètica va determinar quins serien els dos equips amb plaça d'ascens. Se les disputaven el Canaletes, el Terrassa, la Colomenca i el Calella. Amb 10 victòries en proves, el Canaletes es va proclamar el guanyador de la fase, seguit del Calella, que es va imposar en sis proves: la llargada amb Carles Garcia, la javelina amb Arnau Gonzàlez, els 200 i 400 metres tanques amb Samuel Carnicero, l'alçada amb Albert Pujades, i el 4×100 metres llisos amb l'equip format per Quim Borràs, Pau Aubanell, Jordi Romero i Jordi Fluvià.

Amb 201 punts a la classificació final, el Club Atletisme Canaletes es va endur la primera de les dues places d'ascens; i amb 177 punts, el Club Atletisme Calella es va fer amb la segona. Un premi per l'entitat que es va celebrar a La Muntayeta amb una bona traca de petards.

Després de 27 anys, els "grocs" han tornat a la primera de forma molt meritòria i és que, en dos anys, han aconseguit dos ascensos consecutiu. El president del club, Manel Vicente, ja pensa en repetir la gesta amb l'equip femení.

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.