L’Estat posa a subhasta “La Sindical”

El Ministeri de Treball es ven l'edifici que fins fa dos anys havia acollit les oficiones de Comissions Obreres a l'Alt Maresme, i conegut popularment com La Sindical. Situat al carrer Miquel Cuní 24-26 i de 960 metres quadrats de superfície, aquest edifici s'ha tret a subhasta pública a través de la Societat Estatal de Gestió Immobiliària de Patrimoni. La finca, que fa dos anys està desocupada, ha estat valorada amb 752.960 euros. Diverses constructores ja s'han interessat en comprar La Sindical.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

L’Estat posa a subhasta “La Sindical”

 

El Ministeri de Treball es ven l'edifici que fins fa dos anys havia acollit les oficiones de Comissions Obreres a l'Alt Maresme, i conegut popularment com La Sindical. Situat al carrer Miquel Cuní 24-26 i de 960 metres quadrats de superfície, aquest edifici s'ha tret a subhasta pública a través de la Societat Estatal de Gestió Immobiliària de Patrimoni. La finca, que fa dos anys està desocupada, ha estat valorada amb 752.960 euros. Diverses constructores ja s'han interessat en comprar La Sindical.

[@more@]

Quant a 08370

Periodista de Ràdio Calella Televisió
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.